Running to the embassy: Music City, USA

dinsdag 30 november 2010

Music City, USA

Nashville op 20 mei, dag zes van de groepsreis

Op weg naar Nashville draaiden we country muziek in de auto om alvast in de sfeer te komen. Klinkt best lekker de muziek maar hou persoonlijk meer van country pop zoals Lady Antebellum en Carrie Underwood.

Onderweg stopten we bij de McDonalds om te ontbijten (ik weet het, erg slecht! ;)) Op de wc had een grapjas tekst op de droger geschreven, dit vonden alle meiden erg grappig haha.

Push button, catch bacon



Aangekomen in Nashville reden we naar het hostel om onze spullen achter te laten, het was een erg leuk hostel met een gezamenlijk gebouwtje met washok en computers. De buitenkant van het hostel was erg leuk versierd. Echt een aanrader om er eens te verblijven :)

We verbleven in de kamer met de zon op de deur. Het fijne van dit hostel was dat in het gebouw zelf er meerdere kamers met eigen slot waren. Hierdoor werd het risico van gestolen spullen minder.



Het gemeenschappelijke gebouw
Aangekomen in het hartje van Nashville begon het opeens te stortregenen! Dit was een hele domper, we hadden allemaal onze zomerkleding aan :(





Gezellig iets drinken met een Nederlandse, Australische en Duitser :)
 

We hebben de middag gebruikt om elke souvenirshop in en uit te gaan. In een leuke winkel hadden we een paar paraplu's gescoord zodat het wat fijner zou zijn om buiten te lopen.


Ik wist dat een tijd voordat we Nashville bezochten er een hevige overstroming was geweest, maar wist niet dat het zo erg was tot ik de foto's bekeek op het internet. Ongelofelijk dat het zo vlak voor ons bezoek was gebeurd! Als ik er niets over gehoord had, had ik niet gedacht dat het ooit gebeurt was.

Die avond aten we bij Jack's Bar-B-Que A.K.A. de Bar-B-Que King of Nashville, het smaakte allemaal erg lekker moet ik zeggen!

mmmmmm BBQ

Later die avond gingen we met zijn allen naar een bar om gezellig iets te drinken. Helaas waren ik en Judith nog geen 21 dus geen alcohol voor ons :( Kan niet wachten tot ik 21 ben, nog 1 jaartje :)

Ze noemen Nashville ook wel Nashvegas, dit omdat de stad 's avonds verlicht is en dan een beetje (Een heel heel klein beetje hoor ;)) op Las Vegas lijkt.



Ik merk dat de verslagen steeds korter worden, dit komt vooral omdat we op sommige dagen niet zo heel veel doen. En dan heb ik ook niets te vertellen natuurlijk ;)

4 opmerkingen:

Jorien zei

Wat leuk al die foto's! En ik moest ook wel even lachen om die tekst op die droger to be honest :$

Rinah zei

Wat een super leuk verslag, ik ben ook nog nooit in Nashville geweest, lijkt me zo ontzettend leuk. Ik wil wel naar nog meer steden in the states! Jammer he van Amerika dat je pas 21 moet zijn om een drankje te kunnen bestellen. Ik mag dan wel de 21ste gepasseerd zijn, maar ik moet nog steeds mijn I.D laten zien

denise zei

ik heb nog nooit van nashville gehoord joh!
haha wat stom.

bedankt voor je reactie!
mijn outfit was niet koud hoor,
slimme trucjes als2 hemdjes en een
thermolegging houden me wel warm!

liefs,
denise

The FourOhSeven zei

hahaaaah! dat plaatje is leuk ^^