Running to the embassy: 2010-12-26

zaterdag 1 januari 2011

De laatste dag van 2010

Vrijdag 31 december was alweer de laatste dag van 2010. Om 13.00 uur kwam ik mijn bed uit en ruimde meteen mijn kamer op, wat een puinzooi! Het is echt super ontspannend om met een schone kamer het nieuwe jaar in the gaan.

Kijk, ik kan toveren!
Eigenlijk vieren we elk oudjaar met dezelfde familie :) De twee meiden vinden het geweldig om in mijn make-up en sieraden stash te graaien en mij vervolgens op te maken.

Serious request 2010: Eindhoven de gekste!

Zaterdag 18 december was het dan eindelijk zover! Serious Request 2010 zou beginnen! De drie DJ's Giel, Gerard en Coen zouden tot en met 24 december opgesloten zitten in het glazen huis zonder eten en drinken, het enige wat zij mochten nuttigen waren soms lekkere en soms vieze fruit en groentesapjes. 

Eerste dag Serious Request

vrijdag 31 december 2010

Fijn nieuwjaar!

Via deze weg wil ik mijn volgers en toevallige bezoekers een heel fijn en gelukkig nieuwjaar wensen!

Wees voorzichtig met vuurwerk afsteken en geniet er van! Het zou zonde zijn als je later alleen de stress herinnerd en niet het plezier :)



















Hi! I'm TWILIGHT and I'm TRUE BLOOD


Een erg grappige en goed verzonnen video die Twilight en/of True Blood fans zeker zal bevallen!

zondag 26 december 2010

A perfect day

26 mei - een van de beste dagen van mijn leven

Deze mooie woensdag brachten we door aan Keuke lake, op bezoek bij de familie van de reisleider. Het Keuke Lake is een van de Finger Lakes. Het huisje behoort tot zijn oma maar zij kon er helaas niet bij zijn.


De hele dag genoten we van het mooie weer en de prachtige omgeving. Je kon er zwemmen, zonnebaden, kanoën en veel meer. In de middag genoten we van een gezellige barbecue en 's avonds waren we onder de indruk van een prachtige zonsondergang. Dit was de eerste "echte" keer dat ik dit meemaakte, het was zo onbeschrijfelijk mooi!