Running to the embassy: 2010-11-21

vrijdag 26 november 2010

Capital city

Tweede dag Washington D.C. op 17 mei

De tweede dag in Washington D.C. stond in het teken van het bezoek aan de Arlington National Cemetery, door de miezerregen hing er een beetje mistroostige sfeer op de begraafplaats.

Het is een militaire begraafplaats met meer dan 300.00 graven en elk dag zijn er ongeveer vijftien begrafenissen. Ze verwachten dat over twintig jaar er geen plek meer is op het terrein.

Bedankt!

Hoi allemaal :)

Ik schrijf dit mini berichtje even om jullie te bedanken voor jullie reacties! 

Echt super dat mensen mijn blog lezen, dankjewel aan diegene (ben vergeten wie het ook al weer was) die mij vroeg of ik nog verder zou bloggen na een lange stop. Als niemand er iets over had gezegd denk ik niet dat ik het ooit nog opgepakt zou hebben (uit luiheid)!

Heb er nu veel meer plezier in dan voorheen :D

Liefs,

Brigitte

Dolphin habitat in Las Vegas

Eindhoven rocks!

In plaats van zaterdag had ik vandaag een vrije dag en die besteedde ik in Eindhoven samen met mijn goede vriend Stijn en zijn beste vriend Scott.  Eindhoven is een stad van mijn hart, het centrum is altijd zo gezellig en er zijn veel leuke winkels en restaurants. Zou morgen al verhuizen als het kon! Stijn had van te voren al op hyves gezegd dat ze mij iets wilden vragen en ik had werkelijk geen idee waarover.Het zou koud worden zonder neerslag, hierdoor kon ik mijn warme Uggs aan, op mijn hakken lopen zou ik echt niet trekken!

Lees verder voor een uitgebreid verslag van deze leuke dag in Eindhoven!

maandag 22 november 2010

Begonnen met nieuwe baan

Hallo allemaal,

zoals ik in een aantal berichtjes eerder zei heb ik eindelijk een baan gevonden. Vrijdag was mijn eerste werkdag en in het weekend had ik vrij. Vandaag was het mijn tweede dag en ik ben nu al kapot! Het positieve is dat het werk best aardig is en de tijd voorbij vliegt.

Er gingen wel een paar dingetjes fout vandaag, stomme fouten vooral. Soms erger ik me zo erg aan het feit dat ik nogal een kluns ben, ik wil alles zo graag goed doen! Ik probeer positief te blijven en hoop dat het snel beter gaat! Heb op het eind bijna een kookeiland gemold! :( Weet zeker dat ze zoiets nog nooit hebben meegemaakt. Het nare is dat ik over dat soort dingen dagen lang kan piekeren en mijn schamen! Zie er zelfs een beetje tegenop om morgen naar mijn werk te gaan.

Anyway, voor mijn vakantie in Amerika had ik mijzelf voorgenomen om elke dag een verslagje te schrijven. Dit heb ik twee dagen volgehouden en aan het einde heb ik een klein verslag over Chicago geschreven. Nogal slecht dus.