Running to the embassy: Triple-threat: Hilary Duff

woensdag 5 januari 2011

Triple-threat: Hilary Duff


Hilary Duff. 23 jaar oud en al zo veel bereikt. Opgegroeid van een knullig meisje naar een knappe jonge vrouw en onlangs in het huwelijksbootje gestapt.

Iedereen kent haar van Lizzie Mcguire, de serie die haar tien jaar geleden bekend maakte bij het grote publiek.


Wat veel mensen niet weten is dat haar allereerste film Casper meets Wendy was uit het jaar 1998.

Hierna heeft Hilary in een fiks aantal meer films gespeeld waaronder onder andere Cadet Kelly, Agent Cody Banks, The Lizzie McGuire movie, Cheaper by the Dozen, A Cinderella Story, Raise your voice, The Perfect man, Material Girls, Beauty & the Briefcase en Greta.

In het jaar 2003 bracht ze haar eerste cd Metamorphosis uit. De cd was een mega succes bij het jonge publiek en had destijds de hoogste eerste week verkoopcijfers voor een debuut album van een vrouwelijke artiest in 2003.

Ook vierde ze dat jaar haar zestiende verjaardag met een tv-special Hilary Duff's birthday bash. Een verslag van haar vakantie naar Hawaï met haar vrienden en familie, inclusief haar eerste optreden voor publiek ooit met nummers van haar eerste cd.

Het album bracht de singles So Yesterday en Come Clean voort waarvan Come Clean nog steeds mijn favoriete videoclip is. Een prachtige clip met een mooi kleurschema en on top of that ziet Hilary er werkelijk prachtig uit, ze was toen pas 17!

Na haar eerste album heeft ze nog twee nieuwe cd's uitgebracht die stuk voor stuk goed in de smaak vielen bij het publiek en met haar Most Wanted tour deed ze zondag 30 april 2006 de Heineken music hall aan waar ik gelukkig bij kon zijn :) 

Het geschreeuw was zo hard dat we eigenlijk geen bal van de zang konden horen, maar dat maakte mij toen niet uit. Het was de eerste keer dat ik langer dan twee uur in de rij stond en die avond had ik Hilary's hand aangeraakt wat zeker een hoogtepunt was.

Om haar greatest hits album Most wanted te promoten bracht ze een single uit genaamd Reach out met bijpassende sexy videoclip.



In Amerika heeft Hil pasgeleden haar eerste boek gelanceerd genaamd Elixir.



Waren de meeste mensen afgehaakt na haar eerste cd, ik ben altijd fan gebleven en ook al is
Hilary niet de beste zangeres of actrice die op deze aardbol rondloopt, ze is een verstandige, mooie en leuke meid die zichzelf blijft en altijd een speciaal plekje in mijn hart zal behouden.

Ze heeft een leuke lach, laat zien dat je er ook zonder maatje zero goed uit kan zien, heeft een fab kledingstijl en een leuke persoonlijkheid!
 

Geen opmerkingen: